mo’re fun 1 op 1-coaching

Mo’re fun coaching zet de mens in beweging.
Beweging is groei en ontwikkeling

Ontvang persoonlijke coaching en begeleiding. Mo’re fun coaching heeft voor ieder ontwikkelingsniveau wel een benadering. Van spiegelende gesprekken,  EFT (acupressuur) tot Reiki, NEI, EMDR, Creatieve therapie , klankschaalbehandelingen Familieopstellingen, Trance coaching, Teambuilding, hypnotherapie, meditatie, tot meerdaagse meditatieve persoonlijke ontwikkelingstrainingen en de complete opleiding als de coach-opleiding. Diverse technieken worden gecombineerd maar dat gebeurt in de flow en op intuïtie en in overeenstemming. 

Loopt het in een deel of meerdere delen van je leven niet zo lekker en wil je er wat aan doen? Mo’re Fun Coaching biedt je een mogelijkheid om je leven opnieuw in te richten en beter om te gaan met de omstandigheden die we doorgaans als negatief/ pijnlijk labelen. 

Ik help mensen om dingen te realiseren. Om niet alleen iets te WILLEN doen maar het ook écht te doen.
Om vooropgestelde doelen en resultaten te bereiken, om dingen positief te veranderen. En ja, soms lopen we dan tegen onderliggende basisovertuigingen aan en die ruimen we dan eerst op. 

Ik geef niet de oplossing, ik help jou om de oplossing zelf te vinden.
Ben je bereid snel te groeien in plaats van jaren in een therapeutisch warm bad het oude verhaal te blijven herhalen? 
Dan denk ik dat je bij mij goed zit!

Een warm bad koelt snel af bij mij krijg je wel elke keer een warme, energetische douche en kan je daarna weer verder fluitend verder op je pad in je eigen nieuwe, warmere jas.